Slide Microsoft Dynamics NAV Groeit je bedrijf en ben je klaar om meer kansen te benutten? Dynamics NAV kan je hierbij helpen. Het is een makkelijk te implementeren ERP-oplossing (Enterprise resource planning) en ondersteunt MKB-bedrijven bij het automatiseren en het met elkaar verbinden van hun verkoop-,inkoop-,operations-,accounting- en voorraadbeheer.

Waarmee mogen we je helpen?

NAV Consultancy

NAV Consultancy

Wilt u extra ondersteuning bij de implementatie van Microsoft Dynamics NAV?

NAV Development

NAV Development

Een aanpassing of uitbreiding van uw Microsoft Dynamics NAV omgeving snel en vakkundig laten realiseren?

NAV Reporting

NAV Reporting

Rapportages op maat, precies zoals jij ze wilt hebben!

TMS op basis van Microsoft Dynamics NAV. Een geïntegreerde totaaloplossing!- Nabuurs
“EQ heeft ons volledig en professioneel begeleidt met de implementatie van Microsoft Dynamics NAV.“- Don Westerduijn, Boston Group
“Microsoft Dynamics NAV ondersteunt onze processen van opslag en distributie van bloemen en planten. Kwekers zien nu precies waar hun planten zijn.”- Merijn van Zaal, Van Zaal Transport B.V.
“Iedere vraag wordt snel en vakkundig opgepakt door het team van EQ. Een uitbreiding of aanpassing kan soms zelfs op dezelfde dag nog worden opgeleverd. Deze snelheid en flexibiliteit hebben wij nog niet eerder ervaren. Fijne samenwerking!”- Frank van Schie, De Jong Koeriers

Werken hoe en waar je maar wilt

Dynamics NAV werkt hetzelfde als de bekende Microsoft Office-tools die je al gebruikt. Het integreert probleemloos met Outlook, Word en Excel waardoor je veelvoorkomende taken rechtstreeks vanuit je inbox kunt uitvoeren. En je krijgt dezelfde krachtige mogelijkheden op iOS-, Android- en Windows-platforms voor een consistente, veiligere ervaring op je desktop, laptop en mobiele apparaat. Zo krijg je dingen voor elkaar, vanaf elke plek.

”Met het planscherm gemaakt door EQ, houden onze planners het overzicht en kunnen ze sneller reageren op veranderingen.”

Roel Kasbergen, Vortex Logistics

“Onze rapporten zijn tijdens de upgrade naar de laatste versie van NAV, snel en volledig omgezet met behulp van Document Creator. Eventuele aanpassingen kan ik nu gewoon zelf.”

Richard Lensink, Van Zaal Transport

Contact

    EQ Consulting Group BV
    Amersfoortseweg 10F, 3705GJ Huis ter Heide

    E. info@eqgroup.nl
    T. +31 (0)85 4011 550