Waarmee mogen we je helpen?

BC Consultancy

BC Consultancy

Wilt u extra ondersteuning bij de implementatie van Microsoft Dynamics Business Central?

BC Development

BC Development

Een aanpassing of uitbreiding van uw Microsoft Dynamics Business Central omgeving snel en vakkundig laten realiseren?

BC Reporting

BC Reporting

Rapportages op maat, precies zoals jij ze wilt hebben!

TMS op basis van Microsoft Dynamics NAV. Een geïntegreerde totaaloplossing!- Nabuurs
“EQ heeft ons volledig en professioneel begeleidt met de implementatie van Microsoft Dynamics NAV.“- Don Westerduijn, Boston Group
“Microsoft Dynamics NAV ondersteunt onze processen van opslag en distributie van bloemen en planten. Kwekers zien nu precies waar hun planten zijn.”- Merijn van Zaal, Van Zaal Transport B.V.
“Iedere vraag wordt snel en vakkundig opgepakt door het team van EQ. Een uitbreiding of aanpassing kan soms zelfs op dezelfde dag nog worden opgeleverd. Deze snelheid en flexibiliteit hebben wij nog niet eerder ervaren. Fijne samenwerking!”- Frank van Schie, De Jong Koeriers
EQ_group_Dynamics_NAV

Business Central Consultancy

Maak de juiste keuze voor Dynamics BC samen met EQ Group!

Natuurlijk ben je na jaren gebruik te maken van Dynamics NAV / BC (Business Central) vertrouwd geraakt met de oplossing en weet je wat jouw BC oplossing voor je organisatie betekent. Onze BC specialisten ondersteunen je bij dagelijkse vraagstukken rondom Dynamics BC. Daarnaast helpen wij met de vertaling van jouw bedrijfsprocessen naar een IT oplossing die doet wat nodig is. Onze specialisten hebben door de jarenlange ervaring met Dynamics NAV/BC direct door hoe ook jij er meer uit kunt halen. Graag helpen we je in de samenwerking met jullie BC partner en participeren we tijdens de implementatie.

Als implementeren niet behoort tot je dagelijkse werkzaamheden, doe het dan  samen met EQ Group. Dan weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt en jouw IT systemen er weer jaren tegen aan kunnen!

laten we beginnen!

Werken hoe en waar je maar wilt

Dynamics BC werkt hetzelfde als de bekende Microsoft Office-tools die je al gebruikt. Het integreert probleemloos met Outlook, Word en Excel waardoor je veelvoorkomende taken rechtstreeks vanuit je inbox kunt uitvoeren. En je krijgt dezelfde krachtige mogelijkheden op iOS-, Android- en Windows-platforms voor een consistente, veiligere ervaring op je desktop, laptop en mobiele apparaat. Zo krijg je dingen voor elkaar, vanaf elke plek.

BC Development

Software integraties direct en eenvoudig. Zo doen wij dat!

Naast advies ben je ook aan het juiste adres voor de ontwikkeling van de specifieke wensen in Dynamics BC. Onze ontwikkelaars zijn gecertificeerd voor NAV/BC en hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van aanpassingen of uitbreidingen, maar ook het ontwikkelen van volledige eigen oplossing geïntegreerd op het NAV/BC platform. Omdat wij samenwerken met een groot aantal zelfstandigen kunnen we jou de beste ontwikkelaars uit de markt bieden. Dit verhoogt de kwaliteit van de oplossing en verkort de ontwikkeltijd.

 

Ook benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

laten we beginnen!
Dynamics NAV Development

”Met het planscherm gemaakt door EQ, houden onze planners het overzicht en kunnen ze sneller reageren op veranderingen.”

Roel Kasbergen, Vortex Logistics

Dynamics NAV rapporten

BC Reporting

Snelle rapporten direct uit Dynamics BC!

Het maken van rapporten in Dynamics BC kan een complexe en tijdrovende bezigheid zijn. EQ Group helpt je met het maken van de gewenste rapportages waardoor je meer kunt doen met de beschikbare data in Dynamics BC. Wij maken overzichtelijke rapportages, met de juiste data sets, met lokalisaties (bijvoorbeeld per land andere gegevens op de factuur) en in de gewenste huisstijl. Uiteraard rekening houdend met de performance van het systeem. Indien gewenst kunnen gebruikers de rapporten ook zelf weer aanpassen.

Ook benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

laten we beginnen!

“Onze rapporten zijn tijdens de upgrade naar de laatste versie van NAV/BC, snel en volledig omgezet met behulp van Document Creator. Eventuele aanpassingen kan ik nu gewoon zelf.”

Richard Lensink, Van Zaal Transport

Contact

    EQ Group
    Amersfoortseweg 10F, 3705GJ Huis ter Heide

    E. info@eqgroup.nl
    T. +31 (0)85 4011 550