De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt dat er goede afspraken moeten worden gemaakt (en vastgelegd) tussen een verantwoordelijke partij en ingeschakelde verwerkers over het omgaan met persoonsgegevens.

EQ Group verzorgt ondersteuning en aanpassingen aan uw software. EQ Group treedt in dat geval op als verwerker voor u (als verantwoordelijke). Om u te faciliteren hebben wij een verwerkersovereenkomst opgesteld voor onze dienstverlening op dit gebied. Wanneer u deze overeenkomst gebruikt voldoet u aan de betreffende verplichtingen uit de AVG. Het voordeel van deze overeenkomst is, dat u hier verder geen tijd in hoeft te steken en dat EQ Group niet te maken krijgt met allerlei verschillende versies van verwerkersovereenkomsten.

Wij hebben ervoor gekozen deze overeenkomst via onze website aan te bieden. Mocht u daarvan gebruik willen maken, dan kunt u die hier downloaden. U vult uw gegevens* in, ondertekent het formulier en stuurt deze naar gdpr@eqgroup.nl. Wij ondertekenen deze overeenkomst vervolgens ook en mailen deze terug naar u.

 

Verwerkersovereenkomst EQ hier direct downloaden!

*de namen van de velden ziet u als u met uw cursor op een veld staat,
als u het formulier heeft gedownload / geopend in voorvertoning.

Sub-verwerkers

Saasplaza

Dus IT Services

Setrange

Avenue ERP Development

DigitalOcean EU

OORR Logistic Solutions

Young Capital

ED Interim

Brulaap

TransIP

TransIP

Dynamic Brains

Procen

Companial

ITS-Vision

IDYN

Spryng

PTV Group

The Portal Guys

Impressive GreenApple

Contact

    EQ Group BV
    Huize Schaerweijde, Utrechtseweg 75, 3702 AA Zeist

    E. info@eqgroup.nl
    T. +31 (0)85 4011 550