Klant testimonials

Lees hier enkele klant testimonials van onze tevreden Microsoft Dynamics en Power BI klanten. Wil jij ook meer grip en meer inzicht? Wees welkom!

Schenk Tanktransport

‘Mijn naam is Jeffrey de Man en sinds 2018 ben ik werkzaam bij Schenk Tanktransport. Begonnen als ICT & Business Consultant en inmiddels Data Manager.

In 2018 begon onze zoektocht naar een BI oplossing. Na een selectietraject kozen we voor de tool MS Power BI en EQ als onze partner. EQ vanwege haar kennis en ervaring in de IT en transportsector en de pragmatische denkwijze. We begonnen met de ontsluiting van ons TMS Transpas Enterprise. EQ heeft ons in deze eerste stap volledig ontzorgd, zodoende maakten we een vliegende start met de eerste rapportages. 

Door de jaren heen is de samenwerking verder verstrekt. We zijn ook steeds meer zelf rapporten gaan ontwikkelen in BI en schakelden EQ in voor het ontsluiten van nieuwe applicaties. In de organisatie ontstond de behoefte om data uit verschillende systemen met elkaar te verbinden en hieruit conclusies te kunnen trekken. In samenwerking met EQ hebben we toen ons Data Lake ingericht in Azure.

Inmiddels hebben we de inrichting van ons Data Lake samen met EQ geoptimaliseerd. We plukken hier enorm de vruchten van, doordat we veel beter onze data kunnen inzien over de systemen heen en hierop kunnen rapporteren. 

Data speelt een steeds belangrijkere rol binnen onze organisatie. We willen ons continu verbeteren en meer en meer data gedreven werken. Niet meer sturen op (alleen) onderbuikgevoel, maar ondersteund door data de juiste beslissingen nemen om de juiste stappen te zetten. Sinds juli dit jaar hebben we een Data-team van drie personen. Samen met EQ maken we de plannen voor de toekomst om klaar te zijn voor de vragen van morgen en de kwaliteit van onze data te waarborgen.’

Voor ons is EQ een echte sparringpartner, zowel op technisch gebied als procesmatig. Om met ons te brainstormen over allerlei onderwerpen waarin data een belangrijke rol speelt.

Jeffrey de Man
Werken bij EQ Group

Vortex Logistics

“Met het planscherm dat EQ gemaakt heeft, houden onze planners het overzicht en kunnen ze sneller reageren op verandering.”

Roel Kasbergen

Van Zaal Transport

“Onze logistieke processen zijn snel en complex. EQ snapt onze wensen en weet deze om te zetten in effectieve software oplossingen.”

Merijn van Zaal

Transport van Overveld

“EQ denkt met ons mee in vragen rondom IT. Het is fijn om met mensen te werken die onze branche begrijpen!”

Gert van Overveld